Iedere donderdag Open kerk

Bij de verbouwing van ons kerkgebouw vonden we het belangrijk dat het een ‘open kerk’ zou worden. Toegankelijk, een plek waar je welkom bent en je thuis kunt voelen. Grote ramen en een glazen wand waardoor je in de kerkzaal kunt kijken. Deze coronatijd staat haaks op de manier waarop wij kerk willen zijn. Gedwongen door een virus is het gebouw alleen open voor een klein groepje mensen op de zondagmorgen. Je moet je aanmelden voor de dienst en na de dienst snel weer weg. Koffiedrinken en elkaar ontmoeten, even bijpraten het kan niet.

We merken dat mensen elkaar missen, maar het ook missen om even uit de alledaagse werkelijkheid naar een plek toe te gaan om stil te worden voor God. Dat is de reden dat we de kerk open doen op donderdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur. Met inachtneming van al de regels van afstand e.d. kan iemand even gaan zitten voor stilte/gebed en er is een predikant beschikbaar voor een gesprek.
Vanaf donderdag 19 november bent u van harte welkom in de Ringvaartkerk!