Film op de vrijdagavond Film op de vrijdagavond
Vanaf november presenteren we in het winterseizoen weer vier aansprekende films die passen bij ons jaarthema en aanleiding geven tot overdenking of discussie. De toegang is gratis voor een ieder binnen en buiten onze kerkelijke gemeente. De voorstelling begint steeds om 20.00 uur (met uitzondering van de familiefilm die om 19.30 uur begint!). 
lees meer »
 
#Durfte #Durfte
De grote vraag binnen kerken is op dit moment: hoe kunnen we elkaar blijven ontmoeten – liefst door alle generaties heen – maar wel in kleine groepen. Veel sociale activiteiten gaan niet door. Door het inachtnemen van de anderhalve-meter-afstand wordt het ook al snel ongezellig. 
lees meer »
 
Ad hoc gespreksgroep Ad hoc gespreksgroep
Het kan maar zo gebeuren dat er zich een onderwerp aandient waar een aantal mensen zich op zouden willen bezinnen. Wanneer zich dat voordoet wordt er een ‘ad hoc gespreksgroep’ opgezet om er over door te praten.
lees meer »
 
Kerkcafé Kerkcafé
Ook dit seizoen kunnen wij elkaar weer ontmoeten tijdens het kerkcafé. Op vijf vrijdagavonden is er vanaf 20.30 uur – onder het genot van een drankje en een hapje – een aanzet voor een gesprek over een actueel thema. Voor iedere avond dient u zich in te schrijven. Mocht de activiteit geannuleerd worden dan krijgt u daarover een bericht.

lees meer »