Bankrekeningen Bankrekeningen
Protestantse Gemeente Nieuwerkerk a/d IJssel
College van Kerkrentmeesters:

Voor het overmaken van VVB:
 NL13 INGB  0001 6871 01
Voor de Solidariteitskas
Voor collectebonnen, giften en overige zaken:
  NL75 RABO 0345 2003 65
College van Diakenen:
 NL38 RABO 0345 2634 99
Z.W.O.:
NL89 RABO 0345 2518 14

Wilt u bij het overmaken van een bedrag altijd vermelden waarvoor dit is bestemd?

Kerkgeld Kerkgeld
Onze kerkelijke gemeente maakt sinds december vorig jaar gebruik van een financieel Portaal. Via dit Portaal is het gemakkelijk om digitaal te betalen, bijv. giften of bijdragen te doen aan verschillende doelen of collectebonnen te bestellen en te betalen via het veilige IDEAL-systeem. Klik hiervoor op de volgende tekst: Kerkgeld.

Digitaal Collecteren Digitaal Collecteren
Omdat we niet kunnen collecteren in de eredienst vragen we u om uw collecte digitaal bij te dragen. Als u hier klikt wordt u doorgeleid naar een betaalpagina en kunt u uw gift meteen via iDEAL betalen. Desgewenst kunt u eventuele opmerkingen met betrekking tot de gift kwijt in het opmerkingenveld.Een aandachtspunt hierbij is: De betaling wordt gestort op rekening Stichting Derden Gelden. Dit is een verzamelrekening, vanuit deze rekening worden de gelden wekelijks overgemaakt naar de rekeningenvan onze kerkelijke gemeente.
Wij danken u voor uw gift!