Iedere donderdag Open kerk

Iedere donderdag Open kerk
Iedere donderdag van 10.00-12.00 uur is de Ringvaartkerk open. Met inachtneming van al de regels van afstand e.d. kan iemand even gaan zitten voor stilte/gebed en er is een predikant beschikbaar voor een gesprek. 
lees meer »
 
Snertlunch "on tour"

Snertlunch "on tour"

Helaas nog geen gezellige samenkomsten aan tafel in de kerk... Maar wel: De snertlunch gaat 'on tour'!
U kunt een bestelling plaatsen en thuis van de befaamde erwtensoep genieten! Hoe gaat dit in z’n werk? Plaats een bestelling voor het door u gewenste aantal personen. Per portie (soep en roggebrood met spek) is de bijdrage € 5,00. U kunt uw bestelling afhalen in de Ringvaartkerk op vrijdag 27 november op de aangegeven tijd of laten bezorgen op zaterdag 28 november.

lees meer »
 
Kerkdienst live op internet Kerkdienst live op internet

Omdat het aantal bezoekers tijdens de kerkdiensten beperkt is gedurende deze periode, kunt u thuis via de website de vieringen zowel rechtstreeks als later bekijken. Klik hiervoor op de knop hierboven. Op die manier zijn we als gemeente toch – zij het in zeer beperkte mate – met elkaar verbonden.
 
Kerkdiensten op Youtube Kerkdiensten op Youtube

De kerk is dicht, maar de boodschap van Christus gaat door! Regelmatig verrassen wij u met een videoblog via YouTube. Op die manier proberen we ons jaarthema ‘Durf te leven!’ gestalte te geven. Deze videoblogs staan op ons eigen videokanaal voor de Ringvaartkerk. Klik op de afbeelding om alle films te kunnen zien.
 
Activiteiten in de Ringvaartkerk?

Activiteiten in de Ringvaartkerk?
Vanaf nu is het op bescheiden schaal weer mogelijk om activiteiten  in de Ringvaartkerk te organiseren. De Covid-adviesgroep heeft hiervoor een aantal randvoorwaarden geformuleerd waardoor er e.e.a. veilig georganiseerd kan worden.
Hou de website in de gaten voor nieuwe activiteiten in de Ringvaartkerk!
 
Jongeren naar Tanzania

Start van de activiteiten tijdens de startweek
Jongeren naar Tanzania

Annet, Ella, Femke, Fieke, Jelle, Jens, Jolien, Lucas, Myrthe, Nathan, Stijn en reisbegeleiders Linsey en Michiel gaan – als Covid-19 geen roet in het eten gooit – een reis maken naar Tanzania om de lokale bevolking te ondersteunen met het bouwen van een schoolgebouw en daarnaast activiteiten te ondernemen met deze mensen.
Lees meer over hun plannen en de manier doe mee met de wijnactie

 
Gesprekken over geloof en leven – online

Gesprekken over geloof en leven – online
Door de coronaregels hebben we de huiskamergesprekken deze keer niet in een huiskamer of in een zaaltje in de kerk gehouden. Op zondag 12 november hebben we dit online gedaan. Op de foto ziet u naast een aantal deelnemers, ook een tijdens dit gesprek brandende kaars. 
lees meer »