Voedselbankactie 2020

Voedselbankactie groot succes!
Zoals elk jaar wilde de diaconie aandacht besteden aan Dankdag voor gewas en arbeid. Dit jaar was het door corona een extra uitdaging om alles goed te laten verlopen, Maar zelfs in coronatijd kwam u in grote getale voedsel brengen voor de voedselbank. Ook de leden van de St. Joseph parochie wisten de Ringvaartkerk te vinden om hun bijdrage aan de inzamelingsactie af te geven. Namens de voedselbank in Rotterdam en Stichting ” Zuidplas Helpt” willen wij een ieder, die heeft bijgedragen aan het welslagen van deze actie, hartelijk bedanken!

Bekijk alle foto's

Startweek 2020

Tijdens de startweek (7-13 september j.l.) werden er met verschillende gemeenteleden verschillende activiteiten gedaan die gepresenteerd werden tijdens de startzondag. Op maandag zongen gemeenteleden de liederen in voor de dienst, op dinsdag was er verdieping tav de lezingen werden deze opgenomen. Woensdagmiddag gingen de kinderen aan de slag. Donderdag meditatie en gebeden en vrijdag de start van het jongerenproject.

Bekijk alle foto's